Trouw Locatie

Wat was dat moeilijk !! Waar je allemaal aan moet denken met een locatie. Parkeren, aankomst, hoeveel mensen,…

Trouw Locatie

Wat was dat moeilijk !! Waar je allemaal aan moet denken met een locatie. Parkeren, aankomst, hoeveel mensen, trouwen eten en feesten in èèn. Een hele opgaaf.

Maar wat zijn we blij dat we bij Het Dikke Torentje precies kunnen doen en laten wat wij willen. Aan de zijkant van de kerk komt nog een stretch tent over het terras (mocht het die dag regenen..maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit !!)

Het Dikke Torentje is gelegen op een schilderachtige plek in de polder van Eemnes in het Gooi.

Een unieke trouwlocatie

Het Dikke Torentje is een unieke en exclusieve trouwlocatie met stijlvolle zalen en een prachtige tuin. Het Dikke Torentje heeft uitstekende faciliteiten, zoals een eigen keuken. Bovendien ligt het torentje centraal gelegen in Nederland en is goed bereikbaar vanaf de A1 en de A27. Het Dikke Torentje is een echte top trouwlocatie! De Sint Pieterskerk, beter bekend als “Het Dikke Torentje”, werd tussen 1439 en 1490 gebouwd. In 2011 is ‘Het Dikke Torentje’ gekocht door een groep particulieren die dergelijke monumentale panden in Nederland kopen om ze vervolgens te restaureren. Het is een cultureel erfgoed, in 1970 geregistreerd als Rijksmonument, met een commerciële bestemming dat nu op verantwoorde wijze wordt onderhouden.

Kijk voor een impressie ook even op de website van Het Dikke Torentje zelf!

Het aftellen kan beginnen 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *