Bruidsjurk

2 mei 2017 gingen de dames met mij mee op pad voor de bruidsjurk, Merice, Noa, Florien, Natasja,…

Bruidsjurk

2 mei 2017 gingen de dames met mij mee op pad voor de bruidsjurk, Merice, Noa, Florien, Natasja, Wilma en Moeders (met zijn 7e ;-)) reden we naar Arnhem. Eerst naar een winkel waar de tranen me nader stonden dan het lachen…ik dacht echt dat gaat hem nooooooit worden… Gelukkig verwees de dame uit deze winkel ons naar een andere winkel 3 minuten verderop. D’amore heet de winkel wat een geluk !! En wat een prachtige winkel.

De eerste jurk die ik uit het rek haalde is het uiteindelijk geworden….voor de vorm nog wat andere jurken gepast maar ik was er al heel snel uit. Wel moest er nog wat aanpassingen gedaan worden zoals de sluiting en nog wat andere voorkeuren…ik kan natuurlijk niet teveel zeggen 😉 het moet wel een verrassing blijven.

Inmiddels ben ik 8 Kilo kwijt en ik hoop de 10 nog aan te tikken voor 20 juni, want dan gaan we de jurk opnieuw passen en worden de puntjes op de i gezet. Ik vind het zo spannend hoe hij uiteindelijk zal staan met de aanpassingen!

 

4 Comments

Yvonne

Lieverd ben ook zeeeeeer nieuwsgierig. Maar je zult er vast zeer mooi uitzien op deze mooie dag van jullie. Dikke knuffel

Beantwoorden

admin

Dikke knuffel terug !!! XX

Beantwoorden

Mariska

Je ziet er al fantastisch uit. Dat komt dus echt wel goed. Alvast een hele mooie en fijne dag gewenst. Dikke kus van de schumachertjes.

Beantwoorden

admin

Dank je wel !!!! XX

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *